Altijd al Tim Hofman in levenden lijve willen ontmoeten? Dit is je kans! Op 19 februari komt hij naar Hofstad Lyceum. Hij vertelt over zichzelf en over zijn werk. Nadat het 27 november jl. op het allerlaatste moment niet door kon gaan, is er nu een tweede kans. Ben je er ook bij?

Tim Hofman: presentator/ programmamaker

Na zijn studie ging Tim aan de slag als presentator van diverse programma’s. Ook is hij geregeld tafelheer bij DWDD en won hij in 2019 ‘Wie is de Mol?’. In hetzelfde jaar begon hij een YouTube-kanaal waarin hij mensen helpt bij het oplossen van problemen.
Met succes zette Tim het kinderpardon op de Haagse agenda: eind 2018 bood hij de Tweede Kamer een burgerinitiatief aan, dat bestond uit 250.000 handtekeningen die verzameld werden met behulp van een documentaire.

Tim Hofman: schrijver

Er was gelukkig nog genoeg om over te schrijven na zijn eerste bundel ‘Gedichten van de broer van Roos’. Tims nieuwe bundel ‘Grappig Jammer’ staat vol met werk over leven en dood, (mislukte) relaties, seks, religie en de maatschappij: thema’s die ook in zijn generatie de hoofdrol spelen. Zijn schrijfstijl is luchtig, maar schuwt niet om je mee de diepte in te trekken. Een boek met grappen, innemende persoonlijke anekdotes en taaltechnische vernuftigheden.

Dit evenement wordt georganiseerd door Bibliotheek Den Haag. De avond duurt van 20:00 u. tot 22:00 u. Toegang is gratis, maar reserveren is verplicht. Je kunt je registeren op deze pagina.

 

Fotograaf: Jesje Veling