WIJ ZIJN een interconfessionele school voor havo, vwo en gymnasium

met daarnaast een afdeling voor tweetalig onderwijs (TTO)

Het decanaat van Hofstad Lyceum heeft als doel leerlingen, ouders en medewerkers te ondersteunen bij de Oriëntatie op het gebied van Studie en Beroep (OSB). De ruime keuze aan studierichtingen vraagt om een goede begeleiding van leerlingen bij het maken van hun keuzes. Dit is een taak van alle medewerkers binnen de school, maar de decanen vervullen hierbij een specialistische rol.

Even voorstellen

decanaat xsHet decanenteam bestaat uit mw. A. Faber en dhr. P.L. Mattens. Wij zijn bereikbaar via het centrale telefoonnummer van Hofstad Lyceum (070 - 368 76 70), maar mailen werkt vaak sneller Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloopspreekuur

Voor leerlingen heeft het decanaat een inloopspreekuur: het 6e lesuur op maandag (mw. Faber) en dinsdag (dhr. Mattens). Een afspraak maken is niet nodig. Klop gewoon even aan bij kamer 1M9 (bij de Octogoon). Op andere tijden kunnen leerlingen ook langskomen, maar dan zijn we niet standaard aanwezig.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij naar de nieuwe keuzesite voor het decanaat: hofstadlyceum.dedecaan.net.

Hier kunnen leerlingen, ouders en medewerkers zich registreren en gebruik maken van de up-to-date informatie die deze site biedt.

 
hofstad_lyceum_0
hofstad_lyceum_8
hofstad_lyceum_1
hofstad_lyceum_4
hofstad_lyceum_3
hofstad_lyceum_5
hofstad_lyceum_6