Tijdens ons Online Open Huis kan je van alles vragen.

 

 


Naar de Brugklas

Is het basisschooladvies van uw kind herzien en wilt u uw kind aanmelden op Hofstad Lyceum? Dan zijn dit de stappen die u dient te volgen:

1. De basisschool past het advies aan in POVO OT (uiterlijk 4 juni). Er is minimaal een havo-advies nodig om geplaatst te kunnen worden op Hofstad Lyceum.

2. U vraagt de basisschool om een nieuw aanmeldformulier en levert dit formulier ingevuld in bij Hofstad Lyceum. U kunt het afgeven bij de receptie of mailen naar onze administratie.

3. Wij nemen tussen 7 en 18 juni contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met u en uw kind. Uiterlijk 18 juni nemen wij een besluit over de plaatsing van uw kind op Hofstad Lyceum.

4. Pas als het zeker is dat uw kind geplaatst kan worden op Hofstad Lyceum, meldt u uw kind af op de school waar u uw kind in eerste instantie heeft aangemeld.

Is het basisschooladvies herzien naar een vwo-advies? Dan zijn dit de stappen die u dient te volgen

1. De basisschool past het advies aan in POVO OT (uiterlijk 4 juni).

2. Wij nemen tussen 7 en 18 juni contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Uiterlijk 18 juni nemen wij een besluit over de plaatsing van uw kind op Hofstad Lyceum.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze mailen naar de afdelingsleider Brugklas.