Groepsfoto llr trap

Leerlingenraad

De leerlingenraad vertegenwoordigt de leerlingen tegenover het bestuur en de leraren, wij zorgen hierbij bijvoorbeeld voor kleine dingen zoals een kapotte spiegel in de kleedkamers tot grote dingen zoals de scholierenkassa bij Albert Heijn.

Wie zijn we?

De leerlingenraad bestaat uitsluitend, zoals de naam zegt, uit leerlingen. Onze leden zijn erg gemotiveerd om de problemen op school aan te pakken.

Een paar verbeteringen die wij tot nu toe hebben gemaakt zijn bijvoorbeeld het watertappunt bij de conciërge en het verplaatsen van de examenweek om een weekend in het midden van de week te hebben om de examendruk te kunnen verdelen over de week. Ook organiseren wij leuke activiteiten zoals het lasergamen en de valentijns actie.

Interesse?

Wil je ook lid worden of heb je klachten die je met ons wilt delen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., stuur op instagram een DM naar @llr_hofstadlyceum of stuur ons een snapchat met de code hieronder.

Snapcode llr