Al vóór de eerste schooldag

Hofstad Lyceum is hoogstpersoonlijk. Geen wonder dat wij nieuwe leerlingen graag door en door willen leren kennen. Alleen zo kunnen we ze optimaal begeleiden. Daarom brengen wij ze al voor de zomervakantie volledig in kaart. Wij geven alle informatie door aan docenten en spelen in op de persoonlijke behoefte van elke leerling. Leerlingen en hun mentor ontmoeten elkaar ook alvast in de nieuwe klas.lees verder

Als je naar ons Open Huis komt, vertel ik je alles over onze school.

Aanmelding leerlingen 2019-2020

Voor klas 1 zijn er alleen nog een paar plekken in onze TTO klas beschikbaar. Hier heb je een V-advies voor nodig van de basisschool. Alle overige eerste klassen voor komend schooljaar zitten inmiddels vol.

Voor de overige leerjaren geldt dat aangemelde leerlingen op een wachtlijst geplaatst worden. Aan het einde van het schooljaar, na de bevorderingsvergaderingen (10 t/m 15 juli 2019), krijgen leerlingen en ouders bericht of er plaats is.