Hoogstpersoonlijk

Verhalen

Ik wist niet dat ik kon acteren, maar mijn lerares zag het gelijk.

Het fijne aan Hofstad Lyceum is dat ze iedereen hier heel goed kennen. In het begin was dat best wel wennen, want toen ik binnenkwam, waren er leraren die me gelijk bij mijn voornaam noemden. Ze gaan bijvoorbeeld voordat je hier komt al praten op de basisschool waar je vandaan komt, zodat ze vanaf dag één weten wie je bent en wat je kan. En ze houden ons altijd, elk schooljaar, goed in de gaten. Dus toen tijdens het Harry Potter event, waar iedereen verkleed rondloopt, mijn acteertalent opviel, mocht ik op aanraden van mijn lerares auditie doen bij de Musicalgroep. Nu ben ik één van de twee brugklassers die binnenkort mag optreden in de Octogoon. Wie weet word ik wel beroemd! Dan kan mijn lerares tegen iedereen zeggen dat ze mij heeft ontdekt.