Dankzij de structuur op mijn school, hoef ik niet stil te zitten.

Elke dag moet ik een half uur fietsen, want ik woon in Rijswijk. Maar ik wilde echt naar Hofstad Lyceum, omdat er op deze school Tweetalig Onderwijs (TTO) wordt gegeven. Op de basisschool was ik al goed in Engels en daardoor vind ik het natuurlijk ook erg leuk. Het is een wereldtaal en dat is handig voor later als ik ga studeren en ga werken. Na schooltijd doe ik mee aan Hofstad EXTRA Sport. Dan doe ik elke periode een andere sport: bootcamp, surfen, basketbal, enzovoorts. Echt heel leuk en een goede afwisseling na een dag stilzitten – daar ben ik niet zo goed in – maar ook om andere kinderen te leren kennen. Ik zit ook op schaatsen en ik krijg theaterles in Rijswijk. Volgend jaar sluit ik me aan bij de musicalgroep van de school, ik kijk er nu al naar uit! Het klinkt allemaal best veel hè, maar ik ben graag lekker actief. Wel houd ik daarom van een strakke structuur, dat geeft mij rust. Op Hofstad Lyceum hebben we maximaal maar vijf uren les per dag, uren van ieder 70 minuten. Dat vind ik lekker overzichtelijk. Door alles wat het Hofstad Lyceum voor mij doet, kan ik me uitleven en mezelf zijn.