Greetings from London!

TTO 3 verblijft traditiegetrouw de week voor de kerstvakantie in Londen. Het is elk jaar voor leerlingen en begeleiders een bijzonder leuke en afwisselende week, die ze niet snel zullen vergeten.

De oversteek werd zondagavond 17 december gemaakt met de nachtboot van StenaLine. Gedurende de hele week verbleven de leerlingen van onze bilingual stream in hostfamilies.

In Londen passeerden deze week o.a. de revue: een bezoek aan de St. Paul's Cathedral (inclusief de beklimming hiervan!), een Shakespeare-tour in The Globe, een rondleiding in het Chelsea stadion (zie foto), de Westminster Walk langs de Houses of Parliamant en een tour en workshop bij Saatchi Gallery. Kortom: veel leuke, leerzame en gezellige activiteiten, waarbij er natuurlijk ook volop werd genoten van de bijzondere kerstsfeer in Londen!