Geslaagde opening Octogoon

Vrijdag 13 oktober vond de feestelijke opening van de gerenoveerde Octogoon plaats. De opening werd verricht door dhr. Ewald van Vliet, voorzitter van het College van Bestuur van Lucas Onderwijs, tevens oud-leerling van de school.

Het publiek werd getrakteerd op een gevarieerde show, getiteld ‘Past, Present, Future’. Deze werd geheel verzorgd door leerlingen. Naast een zang- en percussie-optreden passeerde een heuse modeshow van musical-outfits de revue. Via een groot scherm werden de toeschouwers gedurende de show meegenomen op een reis door de tijd in de Octogoon.

Het geheel werd met een spectaculaire lichtshow en geluidseffecten ondersteund door het audio-video team van de school, dat deze middag een staaltje vakmanschap liet zien. We zijn klaar voor nog vele mooie projecten in onze eigen volwaardige theaterruimte!