WIJ ZIJN een interconfessionele school voor havo, vwo en gymnasium

met daarnaast een afdeling voor tweetalig onderwijs (TTO)

Boekenpakketten afhalen

Op dinsdag 23 augustus ontvangen de leerlingen uit de onderbouw (leerjaar 1 t/m 3) hun boekenpakket tijdens de bijeenkomst met hun mentor in hun lokaal. De leerlingen uit de bovenbouw halen na de bijeenkomst met hun mentor hun boekenpakket op in de kantine volgens onderstaand schema.


Leerlingen uit H4 en V4 kunnen tussen 12.30 uur en 13.15 uur hun boekenpakket ophalen.
Leerlingen uit H5, V5 en V6 kunnen tussen 13.30 uur en 14.30 uur hun boekenpakket ophalen.
Let op: de boekenpakketten moeten persoonlijk worden opgehaald.

De boekenpakketten dienen na ontvangst thuis te worden geopend en te worden gecontroleerd op inhoud en kwaliteit. Bij de boekenpakketten worden instructies geleverd hoe de mutaties, schade en eventueel gemiste boeken digitaal doorgegeven kunnen worden via mijnleermiddelen.nl
Voor vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (niet via Magister)
Schoolboeken zijn kostbaar en eigendom van de school. Schoolboeken worden in bruikleen gegeven en er dient zorgvuldig mee om te worden gegaan. De boeken moeten daarom worden gekaft. Schoolboeken moeten aan het einde van het schooljaar weer worden ingeleverd. Schoolboeken die aan het einde van het schooljaar worden vermist of waar schade aan is, worden in rekening gebracht.

 
hofstad_lyceum_0
hofstad_lyceum_8
hofstad_lyceum_1
hofstad_lyceum_4
hofstad_lyceum_3
hofstad_lyceum_5
hofstad_lyceum_6