Boekenpakketten afhalen

Op dinsdag 23 augustus ontvangen de leerlingen uit de onderbouw (leerjaar 1 t/m 3) hun boekenpakket tijdens de bijeenkomst met hun mentor in hun lokaal. De leerlingen uit de bovenbouw halen na de bijeenkomst met hun mentor hun boekenpakket op in de kantine volgens onderstaand schema.

Leerlingen uit H4 en V4 kunnen tussen 12.30 uur en 13.15 uur hun boekenpakket ophalen.
Leerlingen uit H5, V5 en V6 kunnen tussen 13.30 uur en 14.30 uur hun boekenpakket ophalen.
Let op: de boekenpakketten moeten persoonlijk worden opgehaald.

De boekenpakketten dienen na ontvangst thuis te worden geopend en te worden gecontroleerd op inhoud en kwaliteit. Bij de boekenpakketten worden instructies geleverd hoe de mutaties, schade en eventueel gemiste boeken digitaal doorgegeven kunnen worden via mijnleermiddelen.nl
Schoolboeken zijn kostbaar en eigendom van de school. Schoolboeken worden in bruikleen gegeven en er dient zorgvuldig mee om te worden gegaan. De boeken moeten daarom worden gekaft. Schoolboeken moeten aan het einde van het schooljaar weer worden ingeleverd. Schoolboeken die aan het einde van het schooljaar worden vermist of waar schade aan is, worden in rekening gebracht.