TTO-leerlingen in Sussex

De leerlingen van T2A hadden de afgelopen week hun vijfdaagse trip naar Sussex, UK. Altijd weer spannend: zo'n schoolreis per bus en boot. De leerlingen verblijven traditioneel in gastgezinnen. Het programma is immers gericht op de Engelse taal en cultuur. Een kleine greep uit het programma: een bezoek aan een Engelse school, waar gespeeddatet werd met Engelse leerlingen, een ’ghost tour’ door Brighton, waar natuurlijk ook nog geshopt kon worden, Hastings met zijn nieuwe pier, Arundel met zijn prachtige kasteel en Chichister met zijn imposante kathedraal en militaire luchtvaartmuseum.

Het waren geweldig leuke dagen. En volgend schooljaar in T3: London, here we come! We are already looking forward!