T1A naar Engeland

Op vrijdag 20 mei heeft klas T1A een bliksembezoek aan Colchester en Woodbridge (Engeland) gebracht. Dit reisje staat jaarlijks op het programma van onze TTO-brugklas. In Colchester heeft de groep een speurtocht gelopen, waar ze onder andere één pond kregen om uit te geven bij de lokale bakker met als opdracht een gesprekje te voeren met de dame achter de toonbank. Dit ging de leerlingen goed af.

In Woodbridge werd onze groep ontvangen door leerlingen en docenten van Woodbridge School. Hier mocht de groep deelnemen aan de warme lunch en later werd er samen met de Engelse leerlingen gecricket en een samenwerkingsopdracht met plastic bekertjes gedaan. Dit zorgde voor de nodige hilariteit. T1A verzorgde op haar beurt weer een aantal mooie presentaties over typisch Nederlandse gebruiken en voedsel.  Moe maar voldaan kwam T1A op zaterdagochtend weer aan in Hoek van Holland.