Mooie actie van Hofstad Lyceum

De actiedag op 2 april startte met paasvieringen, waarin, omlijst door muziek, het goede doel van de actie werd toegelicht: we steunen Unicef om daarmee de situatie voor kinderen in Indonesië te verbeteren. Als altijd was de viering 'voor leerlingen door leerlingen' en dat is tegelijkertijd de kracht ervan.

Er was wat zorg om het weer. Maar na alle storm en regen van de afgelopen dagen viel dat mee. Het was frisjes en het waaide behoorlijk maar dat verhinderde leerlingen niet om het enthousiast op een lopen te zetten. In de laatste loop werd de hoogste score gehaald: Marnick (V4), Sven (V4) en Brian (V5) liepen maar liefst zeventien rondes!
In de kantine kon je zelfgebakken lekkernijen van allerlei origine kopen en lootjes voor de loterij met aantrekkelijke prijzen.
's Middags was het sporttoernooi. Hoogtepunt was de voetbalwedstrijd van de leerlingen tegen de leraren. Die laatsten zullen dit toernooi niet gauw vergeten: ze verloren! Ter troost: er werd toch maar mooi ruim 7000 euro opgehaald en als al het geld binnen is, passeren we vast de 8000!

Mooie actie van Hofstad Lyceum!