We zijn weer begonnen!

introductie1415Deze week startte het schooljaar met jaaropeningen voor leerlingen door leerlingen. Centraal stond het feit dat Hofstad Lyceum dit jaar officieel een Unescoschool wordt. Dit betekent dat we met 9000 scholen over de hele wereld internationale verbondenheid, verdraagzaamheid en solidariteit uitdragen. Het motto van de jaaropening was dan ook: samen staan we sterk. Onze complimenten voor de leerlingen van vieringengroep voor de manier waarop ze ten overstaan van 966 medeleerlingen hier op creatieve manier vorm aan weten te geven!

Vervolgens hadden de nieuwe brugklassers een geslaagd introductieprograma. ’s Avonds zetten zij met zang, dans, toneel, acrobatiek en percussie een geweldige show neer. Bekijk de foto's hier. De tweedeklassers en havo 3 konden bij hun introductie genieten van het uitzonderlijk mooie weer. En dan gaat het nu voor iedereen echt beginnen: aan het werk!