Thema-avond ouderraad

Als ouder heb je een behoorlijke klus aan het opvoeden van je kinderen. In de meeste gevallen waren we ons daar niet zo van bewust toen we aan kinderen begonnen. Ouderschap omvat veel: verzorger, rolmodel, inspirator, gids, mentor, vraagbaak, soms beschermer of advocaat voor je kind. In veel gevallen gaat het goed, ondanks ons drukke leven. Soms hebben we het gevoel er alleen voor te staan en hebben we even steun nodig. Dat kan zijn van vrienden en kennissen, familie of de school. In praktijk blijkt praten over de opvoeding van je eigen kinderen toch lastig te zijn.

Vanuit dat idee schreef Willem de Jong het boek: ’‘Het verwende kind-syndroom”. De bedoeling van dit boek is ouders een spiegel voor te houden en te voorkomen dat kinderen in grenzeloosheid en gepamper opgroeien. Want daarvan is bekend dat het een verwaarlozend effect heeft.

“Opvoeden doe je maar één keer!” Zijn oproep is: “verdiep je in de opvoeding, praat er over met anderen, werk samen en communiceer helder met school”. Op deze thema-avond georganiseerd door de ouderraad hoopt Willem te inspireren, waarbij humor een onmisbaar onderdeel is.

Meldt u zich aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, aantal personen en de zin “aanmelding thema-avond 2018”.